بیماری زونا چیست و راه درمان Fundamentals Explained
بیماری زونا چیست و راه درمان Fundamentals Explained
Blog Article
زونا بیماری است که با جوشهای پوستی دردناک و تاولهایی همراه است و در یک طرف بدن، به طور معمول صورت یا نیم تنه بالایی بدن اثر میگذارد. به این بیماری ممکن است تبخال زوستر یا زوستر نیز گفته شود.
بعد از برطرف شدن دوره آبله مرغان، ویروس در سلولهای عصبی خاصی از بدن واقع در ستون فقرات در سیستم عصبی باقی میماند. این بدان معنی است که بدن فرد در حالت غیرفعال میباشد و هیچ علائمی از ویروس واریسلا زوستر تجربه نخواهد کرد.
How we continue to keep our information up-to-date:Our medical and editorial workers intently Stick to the health and fitness news cycle, new analysis, drug approvals, clinical observe recommendations and other developments to be sure our content receives appropriate and well timed updates.
۱۱ شرط موفقیت درمان وسواس + فایل صوتی (بروز رسانی ۱۴۰۲) مهر ۱۵, ۱۳۹۸
ترس از مسموم شدن و اعتقاد به اینکه بعضی مواد غذایی اصولاً برای مسموم کردن بشر ساخته شدهاند (مانند قند مصنوعی و آبهای معدنی)
انواع قرص های خواب آور: از قوی ترین تا کم عوارض ترین بهمن ۲۹, ۱۴۰۰
مهم است فردی که دچار زونا است، از تماس با این افراد اجتناب کند:
After that, it can in fact help to talk to by yourself about paranoid views. This performs only As you can continue to convey to that the views usually are not realistic.
بثورات به عنوان دستههایی از لکههای قرمز کوچک که به تاول تبدیل میشوند، ظاهر شده که ممکن است شبیه به آبله مرغان باشند. سپس تاولها باز میشوند و به آرامی شروع به خشک شدن میکنند و در نهایت پوسته پوسته میشوند.
برای مثال کسی که دچار این توهم شدهاست که یک جلوگیری از بیماری زونا شخصیت مهم سیاسی یا ادبی است، میتواند در دسته مبتلایان به پارانویای مطلق بگنجد.
گاهی اوقات روان درمانی می تواند پارانویا را کاهش دهد و تأثیر آن را بر عملکرد روزانه فرد محدود کند.
[۲] افراد پارانوئید معمولاً فکر میکنند که دیگران برای آزار و اذیت آنها میکوشند یا فکر میکنند که دیگران به دنبال توطئه علیه آنها هستند.
اگر در حین بارداری متوجه هر نوع بثوراتی شدهاید، به پزشک خود بگویید. ممکن است بیماری آبله مرغان یا زونا نباشد، اما این ممکن است یک بیماری بالقوه جدی دیگری باشد که باعث تشخیص آن میشود.
بسیاری از حکام مستبد، به پارانویا مبتلا بودهاند. برای مثال استالین نمونه بارزی از شخص پارانویا بودهاست. با اینکه استالین دائماً دچار توهم توطئه علیه خودش بود، این مورد میتواند سؤال خوبی را به وجود بیاورد. استالین، در واقع دشمنان زیاد داشت اما در عین حال دچار توهم توطئه هم بود و فکر میکرد اطرافیانش دائماً مشغول دسیسه چینی علیه او هستند.